Megérkeztek!

2009.11.23. 16:02

Héftőn 1 órakor Ferihegy 2A-n a várakozó tömeg rávethette magát végre szeretett hőseire, és kezdetét vehette a pezsgővel, csokitortával folyó ünneplés.

A győztesek élményekkel és ajándékokkal megrakva, ropogósra sülve, büszkén érkeztek haza. A bonyolulttá vált hazaút ellenére türelemmel és örömmel meséltek a nagyszámú érdeklődőknek élményeikről, tapasztalataikról.

Hamarosan kerülnek fel képek és élménybeszámolók is.

Itt látható a Duna Televízió felvétele, 3:03-tól pár szó, 2009. 11. 23-án az éjjeli, és 24-én a reggel 6-os hiradóban ment le.



Csütörtök 21 órától egy rövidebb összeállítást vetítenek a megérkezésről a Műegyetemi Televízióban és hamarosan a hunrun portálon megtekinthető lesz az érkezés videója.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr831546486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alibabaesanegyvenhattyu · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.11.24. 16:08:56

Elég nagy váltás lehet most nekik a mexikói nap sütésből a Magyar nyálkás, ködös időbe csöppenni. Azért remélem nem okoz majd gondot a feltöltődésben.
Még több ilyen eredményt. Hajrá!
süti beállítások módosítása