Spartathlon futás

2013.09.22. 22:04

Az idei évben Feri nem vesz részt a Sparthatlon futáson. Mondhatjuk, hogy igazoltan van távol, hiszen éppen a közepén tart az Olaszországban szept. 8. és okt. 8. között megrendezésre kerülő 30 nap 30 ironman versenynek. Az immár hagyományosváltófutást az idén is megrendezzük, együtt szurkolva és támogatva ezzel a Görögországban hazánkat képviselő magyar futókat és az Olaszországban versenyző, a nemzetközi mezőnyt maguk mögé utasító Szőnyi Ferencet és győri sorttársát, Rokob Józsefet.
Időpont: 2013. szept. 27-28. rajt reggel 6-kor. A váltófutás addig tart, amíg az első magyar futó célba nem ér Görögországban (ez szombat kora délutánra várható.)
A helyszín a szokásos kör Komáromban a belvárosban, rendezvényközpont a Hajós emlékmű mellett felállított sátor.

Photo: Az idei évben Feri nem vesz részt a Sparthatlon futáson. Mondhatjuk, hogy igazoltan van távol, hiszen éppen a közepén tart az Olaszországban szept. 8. és okt. 8. között megrendezésre kerülő 30 nap 30 ironman versenynek. Az immár hagyományos váltófutást az idén is megrendezzük, együtt szurkolva és támogatva ezzel a Görögországban hazánkat képviselő magyar futókat és az Olaszországban versenyző, a nemzetközi mezőnyt maguk mögé utasító Szőnyi Ferencet és győri sorttársát, Rokob Józsefet.
Időpont: 2013. szept. 27-28. rajt reggel 6-kor. A váltófutás addig tart, amíg az első magyar futó célba nem ér Görögországban (ez szombat kora délutánra várható.)
A helyszín a szokásos kör a belvárosban, rendezvényközpont a Hajós emlékmű mellett felállított sátor.

https://www.facebook.com/kefe.komaromeuropafutoegyesulet

Photo

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr745530135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása