15.nap-túl a felén!

2013.09.23. 07:56

A Zsiga és a Zita átvette ma már a Ferit, én csak most értem vissza és meglátogattam őket. Minden ok, a mai napot is sikerült épen sérülés és minden egyéb gond nélkül zárni. Most már lehet visszafelé számolni!!!
Feri köszöni mindenkinek a szurkolást, nagyon sokat jelent neki, hogy ilyen sokan szorítanak neki!
Ma a kerékpáros pálya megint új volt, egy 2000 fős kerékpáros verseny keresztezte az eddigi útvonalat, a szervezők ennek a keresztezését nem vállalták (nem is tehették) így ma egy rövidebb útvonalon 96 kört kellett teljesíteni, bár ígyis volt baleset.
Az úszás a szokásos 1,15-tel ért véget, a futás a rézsük miatt most már naponta ellenkező irányba megy, és ugyanúgy saját tempóban, ahogy eddig is elég szép eredményre vezetett. Így Feri tovább növelte az előnyét összetettben. Greger lelassult, az angol srácnak pedig úgy néz ki rendbejött a lába és szárnyalni kezdett.
Jó éjt! Én reggel indulok haza. 
Gyuri

 

15.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr85530123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása