Holnap indul a verseny!

2012.06.12. 11:37

Helló mindenki!

Már kezdem szokni a klímát. Meg az időeltolódás is felvetett néhány kérdést.
De azt mondják, a jót nem nehéz megszokni.
Itt reggel 10-11 óráik fátyolos, bágyadt az idő, aztán összeszedi magát, és kisüt ahogy illik. De az óceán hatása döntő.
Ma már ismerkedtem kicsit a környező vidékkel, tettem egy 60-as karikát. Tegnap kerékpárpróbák voltak, ennek volt ma a folytatása, és lassan összeáll. A kezdeti technikai félelmeim helyét lassan átveszi a verseny fizikai, távolsági paraméteres kérdésözöne. Mert azért ami sok,az a RAAM. Ugye. Van egy nagyon komoly hozadéka a versenynek, és a felkészülésem utolsó napjainak, az ételpróbák. Ugye kipróbálunk minden rendelkezésre álló kaját, és itt azért nagy a választék. Mondjuk az eredeti kalforniai eper, és paprika.-hogy csak az aprajáról, aztán a mézzel csorgatott,diós karamelles piskóta,-vagy a csokidarabos csokikrém feltét-ó, ez már szinte fáj, a mekis csokifagyi árnyékában. Itt akkora a pohár, mint amiről otthon csak kómában látsz! Álmodban. Szóval ma megmutatjuk mivel jöttünk, és már csak 2 nap... pussz Népem!!
 
A versenyről majd időről időre tudósítunk, aki szeretne, ide kattintva csatlakozhat a Facebook közösséghez.
Itt lehet drukkolni.
 
 

Fecó

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr14582948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása