Hazaérkezésről infók

2010.12.07. 14:14

 

Elméletileg ha elérik mindkét csatlakozást, akkor szerdán, holnap fél3kor landolnak Ferihegy 2A-n apuék. Eddig mindkét évben volt némi keveredés Hustonban, úgyhogy azt tudjuk fix pontnak tekinteni, ha küldenek egy SMSt, hogy onnan felszállt a gépük. Ez kb hajnali 2-kor fog megtörténni, úgyhogy addig erről mi sem fogunk tudni semmit.
Amint tudunk valami információt, akár arról, hogy felszállt a gép, akár arról, hogy késik, felrakom ide az információkat.
Frankfurtból délután1-kor indul a gépük, ez lesz a második támpont, innentől már biztosnak mondható, hogy fél3-kor landolnak Ferihegyen.
Telefonon elérhető leszek, és el tudom mondani ugyanazokat az információkat, amiket a blogra is ki fogok tenni, amint  a birtokomba jut, hogy sikerült-e az átszállás nekik. Emailben a szonyi.esztella@gmail.com-on leszek elérhető, kb a landolás előtt 1órával bezárólag.

Mindenkit szeretettel várunk a reptérre a spontán fogadási ünnepségre!

Szőnyi Család

Továbbra is fontos információk:

*A reptérre szervezett buszjárat indul rajongókkal megrakva Komárom városából, melyre korlátozott számban még lehet jelentkezni. Az ügyben illetékes Dombay Gábor, őt a dombay70@gmail.com.

 *December 10-én 18 órára egy baráti élménybeszámolóra várunk mindenkit, aki kíváncsi Szőnyi Ferenc szavaira. A helyszín Komárom Szőny felé eső része, Széchenyi István ucta 47-es szám, a Next Cafe- Rajkai kerékpárszervíz, befogadóképesség 70-80 fő.
Mivel Szőny, vasutimegállóhely a közelben van, onnan érdemes megközelíteni a vonattal érkezőknek. Óránkénti személyvonat van Komárom felől, és Budapest felől is. Szeretettel várunk mindenkit!

*December 17-én 10 órai kezdettel Komárom Sportcsarnokában ünnepélyes fogadás lesz Szőnyi Ferenc tiszteletére, melyre szintén szeretettel várunk mindenkit.

A rendezvényekkel kapcsolatban Dombay Gábort a fenti elérhetőségen lehet keresni illetve engem a szonyi.esztella@gmail.com e-mailcímen keresztül lehet elérni, ha kérdés, kérés van (interjú,stb).

Továbbra is hagyható üzenet a vendégkönyvben regisztráció nélkül a bajnoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr832499511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása