Úton Mexikóba + infók

2010.11.09. 21:00

Apuék gépe kedd hajnalban indult Ferihegyről, és Mexikó időzónája szerint kedd este 11-re érnek oda, azaz magyar idő szerint reggel 6-kor. Ketten mennek, sógora, Gyuri lesz segítője és kísérője majd' egy hónapon át a 20x-os ironman-en. Gyuri december 3-ig, apu 14-ig marad kint Mexikóban -legalábbis a repülőjegyek szerint:D

Ide jobbra fentre kitettem a kis órát, itt látszik, hogy Mexikóban épp mennyi az idő, hány fok van, és elvileg a háttérkép az időjárás 'jellegét' is jelzi. Az időzónákat úgy kell számolni, hogy náluk még csak most múlt dél, tehát ők amikor mégcsak ebédelnek, mi már vacsorázunk (ott délután 2 van, itt este 9, tehát + 7 óra van nálunk).
 

A verseny honlapja szerintem még erősen feltöltögetés alatt áll , egyelőre annyi látszik, hogy a 20x-osra 15-en jelentkeztek, ebből 12 van leokévza. 10x-esen 11 induló van (itt 2 magyarnak szurkolhatunk), 5x-ösön 4 ember indul.
A verseny Mexikóban, Monterrey városában zajlik.

Ottani idő szerint vasárnap reggel 9-kor indul a verseny, nálunk akkor délután 4 lesz.
A verseny szintideje 28 nap. A számokat egybe teljesítik, így mindenki annyit alszik, amennyit hagy magának...

50 méteres medencében kell úszniuk 76 km-t, az összesen 760 kör.

1915 m-es a szárazföldi bicópálya, a 3600 km ezen 1879 kör lesz a bicóval.

1886 m-es a futó része a terepnek, a 844 km így lesz 447 kör lesz kétlábon...

Vittek magukkal laptopot, remélhetőleg ott lesz wifi, így majd online tudnak hírt adni magukról. Reméljük idén nem lesz keveredés, és minden időben csomag időben, egyben meg is érkezik velük együtt, sikerül hozzászokni az ottani időjáráshoz, és az időeltolódáshoz.

Mi igyekszünk mindenről tudósítani, remélem idén is olyan jó kis közös drukkolás lesz itt a blogon, legalább, mint tavaly, tavalyelőtt:)

Addigis amíg várjuk az infókat, íme egy, apuval készült egészen friss interjú, illetve néhány cikk: Komáromportál, edzésonline.

Ebben nagyon sok érdekesség mellett szerepel a fontos tény is: Szőnyi Ferenc Mexikói versenyének egyik fő szponzora a Kelly's kerékpár, és Komárom Város Polgármesteri Hivatala, de több vállalkozó, kisebb-nagyobb cégek is hozzájárultak a reményteli sikerhez!

Köszönjük szépen a segítségüket!

-----------------------------------------------------------------------------------

Friss hír: bejelentkeztek egy kurta SMS-ben, megérkeztek, elfoglalták a szállást, minden okés velük.

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr242436931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-ultrahusi- 2010.11.09. 22:17:50

Sziasztok!
Köszi az infót! Mi itt leszünk, de addig is rápihenünk a versenyre:))
Hosssszú lesz...

Töltésiék 2010.11.10. 09:13:49

Feri! Lassan lehet kérvényezni a Mexikói állampolságot.Te is tudod,hogy nem lesz könnyű,de bízunk benned!! Sok sikert!!!

obor 2010.11.13. 23:06:54

Hajrá Feri!!!:-))))
Az itthon figyelőkhöz lenne kérésem. Asszem nonstop fogják az eredményeket frissíteni, ezért nem biztos,h látszani fognak az úszás-bringa-futás részeredmények. Engem azok is érdekelnének. Ezért ha van valami infó ezekről, kérlek osszátok meg velünk.
Természetesen Vőneki, Rokob eredményei is érdekelnek. Köszi!!!
obor

szonyi.esztella · http://racemachine.blog.hu/ 2010.11.14. 23:06:08

@obor: amit tudunk, majd kiírunk, én szerintem minden este feldobok egy összesítőt a dolgokról, meg facebookon lehet követni őket.
süti beállítások módosítása