IRONMAN 2010. KOMÁROM
Úszunk, tekerünk, futunk érted, Feri!


Meghirdettük, és rengeteg a lelkes támogatód Komáromból!

 


Komáromban eddig több, mint 150-an úsztak már együtt a világbajnok Szőnyi Ferivel.
A futásban is sokan vettek részt eddig is, és szeretnénk, ha még többen és többen futnának együtt veled. Az iskolák együtt és külön-külön is sportolnak, sok gyereket megmozgatva. A gyerekek örömmel és büszkén teljesítenek, van céljuk, hiszen versenyeznek, és ez játékosabbá teszi a sportolást. A testnevelő tanárok is szívvel-lélekkel álltak a feladat mögé, köszönet nekik érte!
Hétvégenként 25km-es biciklitúrákon lehet részt venni. Az iskolák külön biciklis programokat is szerveznek, így gyűjtik veled a kilométereket.
És íme egy kis részeredmény tőlünk, Komáromból az eddigi teljesítésekről, amit rád gondolva tettek, tettünk  (ez egyelőre nem teljes, de dolgozom rajta, és persze folyamatosan változik is):



Kitartás, több százan, ezren gondolunk Rád, veled együtt úszva, tekerve, futva!
Hajrá Feri!!!

Dombay Gábor
 

Egyszer már volt ilyen, emlékszünk?

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr142468274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pandi30 2010.11.23. 23:06:58

Szia Feri!! Anyuék is követik az eseményeket, sok erőt,kitartást, szerencsét kívánnak neked! Harcolj továbbra is úgy ahogy eddig! Nagyon jól tekersz, ez a taktika tényleg eredményes:)
HAJRÁ!

Töltésiék 2010.11.24. 06:41:35

Ez az Feri!!Erre gondoltunk már az elején. Daráljad csak őket,majdcsak kibuknak!!Hajrá!!!!

viczena1 2010.11.24. 07:03:42

HAJRÁ! Már dobogós vagy ! Az idő Neked dolgozik !Csak szépen , ahogy tervezted! Nagyon jól tekersz . Mindnyájan szorítunk , szurkolunk. Hajrá magyarok !
süti beállítások módosítása