Üzenet haza a távolból

2010.12.06. 06:59

 

Sziasztok,

 

Hosszú és nehéz napok után ezeket a sorokat olvasni könnyek nélkül nem lehet... Sok erőt kaptunk tőletek, bár csak nagyon kevés idő jutott a verseny közben arra hogy elolvassuk a jókívánságaitokat. Hihetetlen hogy mennyien követtétek a versenyt a világ megannyi részéről, hogy másoknak, idegeneknek, barátoknak mennyit jelent ez a győzelem . Nektek is szólt, amit megtehettünk a sikerért, értetek, azt meg is tettük!

 

Ha csak, és csak ez az egy verseny lett volna az életemben, akkor is megérte az összes izzadságcsepp, az összes kilómeter, a fájdalom.

 

Nagyon nagy dolog ez a mi kis életunkben!

 

Csókolok mindenkit, és sietek haza-futok a váróból!

 

Köszönjük!

 

Feri és Gyuri Mexikóból

 

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr392496080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnartomasz 2010.12.07. 06:06:12

Kedves Feri! Eppen most neztem a jelenlegi eredmenytablat, es felelmetes, hogy a kemeny ubermensch-eknek, vikingeknek, meg a buszke nyugatnak megmutatttad, hogy milyen is a Magyar Virtus!

gyz 2010.12.07. 09:24:17

@Molnartomasz: szerintem kár gúnyolódva írni a versenytársakról, aki itt célba ér, az emberfelettit teljesít.
Miközben hatalmas öröm, hogy a magyar arany született, ne felejtsük el, hogy itt minden versenyző magával küzd meg legelőször, és csak jóval utána rivalizál a többivel. Elsősorban barátok vagy sporttársak küzdenek, de úgy, hogy adott esetben segítik is egymást.

Ezért ér a szememben sokkal többet egy ilyen siker, mint bármilyen profi sportban elért első hely.

Molnartomasz 2010.12.07. 13:18:52

@gyz: Kedves gyz, szerintem belefer ennyi egeszseges gunyolodas. Ha elolvasod, tobb regebbi hozzaszolasomban is tiszteletemet fejeztem ki az osszes versenyzo irant! Plusz ha esetleg dolgoztal No-ban es Daniaban, mint en, akkor tudhatod, mennyire lenezik ott a magyart. Nagyon meg kellett dolgoznom az elismeresert. Siman jo volt latni Ferit, egy igazi magyar sportolot gyozni a kemeny eszakiak felett!

gyz 2010.12.08. 11:56:27

@Molnartomasz: értem, persze, csak itt ugye nem egyes országok ellen küzdenek, hanem egymás ellen.

Idegen országban melózni mindig nehéz, minden "jöttmentet" lenéznek, ez nem kimondottan nekünk szól. Meg hát nem Uwe és Kim nézett le téged sem :)

De az utolsó mondatod a lényeg :)
süti beállítások módosítása