Célfotó és információk

2010.12.05. 21:48

Íme az első jóminőségű célfotó a 20x-os ironmant tegnap megnyerő Szőnyi Ferencről.

Ezen a linken pedig nem túl jó minőségben, de 1óra 1 perc 35 másodperchez tekerve látható a célba érkezés, és az azt követő megható pillanatok, a himnusz, a hazatelefonálás, és az örömkönnyek:)

Némi közérdekű információ:

*A bajnok elvileg várhatóan szerdán fél3-kor landol Ferihegyen.
A reptéren kis spontán ünneplés várható, szeretettel várunk mindenkit.
Azonben az érkezési időpontot erősen befolyásolja a hóhelyzet, illetve az, hogy mind2 átszállás során megvárja-e a gép a csatlakozást, mivel szűk az időkeret. Sajnos tavaly is volt 1nap csúszás, idén is bele kell kalkulálni; de amint kapjuk tőlük az SMS-t kedden este, hogy felszálltak Hustonban, azonnal tájékoztatok minden olvasót.

*A reptérre szervezett buszjárat indul rajongókkal megrakva Komárom városából, melyre korlátozott számban még lehet jelentkezni. Az ügyben illetékes Dombay Gábor, őt a dombay70@gmail.com, illetve a 30-989-2044-as számon lehet elérni.

 *December 10-én 18 órára egy baráti élménybeszámolóra várunk mindenkit, aki kíváncsi Szőnyi Ferenc szavaira. A helyszín Komárom Szőny felé eső része, Széchenyi István ucta 47-es szám, a Next Cafe- Rajkai kerékpárszervíz, befogadóképesség 70-80 fő.
Mivel Szőny, vasutimegállóhely a közelben van, onnan érdemes megközelíteni a vonattal érkezőknek. Óránkénti személyvonat van Komárom felől, és Budapest felől is.

*December 17-én 10 órai kezdettel Komárom Sportcsarnokában ünnepélyes fogadás lesz Szőnyi Ferenc tiszteletére, melyre szintén szeretettel várunk mindenkit.

A rendezvényekkel kapcsolatban Dombay Gábort a fenti elérhetőségen lehet keresni illetve engem a szonyi.esztella@gmail.com e-mailcímen, és a 30-6207-428-as számon keresztül lehet elérni, ha kérdés, kérés van (interjú,stb).

Továbbra is hagyható üzenet a vendégkönyvben regisztráció nélkül a bajnoknak.

Valamint ami számunkra nagyon megható olvasói kezdeményezés, a facebookon készült egy csoport, hogy apu országos kitüntetést kapjon. Ezt illő lájkolni:)

Mellékzöngeként a deca második helyezettjének, David Clamp lábának fényképét linkelem,csak erős idegzetőeknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr612495518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása