Meghívó az Erődpróbára!

2010.07.03. 23:40

Kedves Olvasóm, Barátom!

 
Szeretném felhívni a figyelmedet egy remek eseményre, a 2010. július 31-e és augusztus 1-je között megrendezésre kerülő Komáromi Futóhétvégére.

Az első alkalommal megrendezésre kerülő versenyen félmarathon, marathon, 12 órás és 24 órás futás teljesítésére lesz lehetőség. A verseny szervezésésben, lebonyolításában és a verseny közbeni programok szervezésében igyekeztem hasznosítani azokat a megszerzett tapasztalatokat, melyeket korábbi futóversenyeimen gyűjtöttem.
 
A verseny kiváló alkalom arra, hogy az őszi hosszútávú versenyekre felkészüljünk, illetve megméressük magunkat egy remek hangulatú, családias rendezvény keretein belül. A verseny egyéni és váltó (csapatverseny) is, tehát a csapatépítés szempontjából is jó lehetőség.
 
A verseny színvonalát emelve próbáltunk pénzdíjat biztosítani, illetve a verseny helyszínét, és a verseny közbeni ellátást is magas színvonalra kívánjuk emelni (+ chip).
 
A versenynek barátságos kis városunk, Komárom ad otthont, a helyi lakosság, mint szurkológárda, adott, minden érdeklődőt szeretettel várunk.
A verseny időtartalma alatt színes és változatos programokkal, és folyamatos ’műsorvezetéssel’ szórakoztatjuk a szurkolókat, érdeklődőket, segítőiket.
A verseny előtti tésztapartyval
várjuk a hosszabb időre érkezőket 30-án, ahol én, világbajnok ultrasportoló, a rendezvény fővédnöke élménybeszámolót tartok a RAAM-ról.

A pontos versenykiírást, részleteket a ide kattintva találhatod, szeretettel várlak Téged, és családod az első Komáromi Erődpróbálra, kérlek, add tovább az információt a potenciális érdeklődőknek, versenyzőknek!

A futás szerelmesei mellett a szurkolók, családtagok részére az alábbi programokat kínáljuk: 

2010. július 31-én szombaton:

            15 órától a marathon és a félmarathon eredményhirdetése

            16 órától Second Floor rockzenekar

            17 órától akrobatikus rock and roll bemutató

            18 órától a Szőnyi Citera Együttes előadása

            19 órától Egyéb Veszély rock koncert           

2010. augusztus 1-én vasárnap: 

            10 órától Mingyá ifjúsági zenekar

            10,30-tól Zsebsün zenekar

            11 órától Udu People ütős együttes előadása

            12 órától a 12 órás és 24 órás távok eredményhirdetése

továbbá aszfaltrajzverseny, különböző programok kicsiknek és nagyoknak...

 
Találkozzunk az Erő(d) próbán!
Csatlakozz!

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr512128003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bozót · http://www.bozotfut.blogspot.com 2010.07.31. 16:08:12

Eredmények, képek, infók valahol online esetleg? Vagy ne akarjak elsőre túl sokat? ;-)
süti beállítások módosítása