A második nap vége

2010.06.11. 20:56

Az első két helyezett már nagyon elhúzta a csíkot, 850 mérföldnél járnak,hihetetlen a 18-17 mérföldes átlag, amit nyomnak... Egy ember már feladta, Feri tartja a 11. helyét 607 mérföldnél.
Itt látszik a térképen, hogy vonul a 'karaván', és hogy még mennyi van nekik hátra... most tartunk a verseny 48. órájában.

Eddig melegük volt a fiúknak, most felértek a hegyekbe, fáznak rendesen. Hidegebb van, mint amire számítottak, ez gondolom főleg a segítőknek kellemetlen, apu max gyorsabban teker:D
A versenyzők pontos sorrendjét itt lehet követni, képeket itt találtok, Feri térképes helye itt látható, az összesített térkép pedig itt van (ez lassan tölt be,és néha sajnos akad)

Egy kis ízelítő a versenyből, a hangulatból, a 'box utcából'.
Aput sajnos nem találtam a felvételeken, ha valaki látja, kommentelje:)
(több,rövidebb táv is indult most, a fekvő biciklisek nem velük versenyeznek, és az időpontokat számolgatva látszik, néhány perc eltolással indultak egymáshoz képest.)

 

 

 

Hajrá fiúk!

Szerző: szonyi.esztella

2 komment

Címkék: raam

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr322075021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zootyi 2010.06.12. 10:32:36

Hajrá hajrá hajrá....

DIEGÓK...

a.melcsi 2010.06.12. 12:20:08

Hajrá Feri!!!!go...go...go...
süti beállítások módosítása