11.hely!

2012.05.16. 21:32

helló! igen, sikerült teljesíteni egyik legnehezebb versenyemet!
nagy siker,711 km.6 nap alatt.11.hely

Ami benne volt, az ennél sokkal több. köszönet a segítőknek,a barátoknak, és külön bónusz a rendezőknek.hogy minden sikerüljön,és egy óriási élménnyel, eredménnyel érjünk, értünk haza.katarzis. ugye azért nem hétköznapi dolog.meg hát úgy néhány évet illik beleszánni.
és még akkor sem biztos a siker. és hogy mi a siker? csak győzni, vagy részt venni.nos válogassatok.számomra minden verseny kihívás, de 6 nap ,azért kemény.de felemelő is.mert több ez mint verseny:ez egy bizonyítvány is arról, ami vagy:ura vagy elmédnek, tested minden sejtjének,ura vagy önmagadnak. és aki itt volt,és teljesített, boldog ember. ha bővebben is érdekel, csütörtök,17.-én d.u 19 órakor Komáromban az arany 17.-ben elmesélem..

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr934521051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása