Beszámoló a hétvégéről

2010.08.02. 21:10

Nagyon nehéz dolog önmagunkról, kezünk munkájáról elfogultság nélkül írni, ezért szerény leszek: nagyszerű volt!

Mintha az égiek is nekünk, rendezőknek szurkoltak volna: féltáv, és marathon:25 fok, majdhogynem esőgyanús idő, majd délután ki-ki sütött az az áldott nyári nap, a maga 30 fokával...
Az éjszaka kellemes, még hajnalban is rövidbe telt, no nem mindenki így érezte- így optimális.
Lévén, hogy rutin akadt azért, így nagyon gondos pályakijelőlés volt, 1975 m-es körpálya a telepölésünk szélén, lakóparkban. Sajnos egy közműbekötés közbejött, de sík, aszfalt, lépcső,és fordító nélkül.

A frissítés-víz, hideg/Rex Fontana jóvoltából/, meleg, kóla/nemgagyi/, izotónia.

Kaja: dinnye,banán,ropi,keksz, nápolyi, 3x spagetti, 4x virsli, és a végére leves is, kérem szépen. Magnézium, korpa,karnitin, magnemusc/ Biyo-Product hála/.

De mindez csak külsőség, a lényeg, óriási jó hangulatú verseny, amit Szabó Gábor marathonja tett emlékezetessé 2.36! Komáromot Dombay Gábor, és Nagy Róbert tandemje képvisele az élmezőnyben.
Küzdelem a lányoknál volt, dr Lubics Szilvia, nyugodt erővel futott,Görög Vera viszont nem kegyelmezett.

A 12 órában papírforma Török-Illyés győzelme. Bár nem adják az eredményeket ingyen ebben a versenyszámban sem ugye.. Városunk Dobi Zsigmond révén egy 3. helyet szerzett.
Nagy csata 24 ben, a 24. órában volt/-no meg picit előtte is azért/- Kiss Zsolt a végére eléhezett, vízhiány,és ezt nyúllábú barátunk Mazúr Béla nem nézte tétlenül/addig sem/.

 A versenyt délután fergeteges rock eladások színesítették, a gyermekek, és szinte az egész család eljátszhatott a légvár- trambulin- foglalkoztató sarokban –Ácsi bakancsosok- grátisz. Citera, és gyermektánc- előadások, akrobatikus tánc,és metálzene jól megfért az 500 nm-nyi rendezvénysátorban. Eredményhirdetésre a támogató cégek vezetőin kívül városunk vezetői, képviselői, valamint a megyei közgyűlés elnöke is kilátogatott.

Nagy-nagy öröm számomra, hogy nem csak a versenypályán, hanem a versenyrendezés terén is sikerült emlékezetes, és nagyon sikeres dolgot véghezvinni elhivatott sporttársaimmal! 

Remélem jövőre még többen leszünk, bár az idei 68 induló sem piskóta! 
Köszönöm mindenkinek a vesrenyzést, a szurkolást a támogatást, valami nagy,csodálatos dolog történt ezen a Futóhétvégén Komáromban!

A képek magukért beszélnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr382208410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása