5.nap

2013.09.12. 20:29

Vége a mai napnak is, kettős magyar győzelemmel.

A Jocó nyert 2-3 körrel, ma is 12 óra körüli idő lett. Minden jól ment, megint az első 6 kilométeres bicikli pálya volt, ami jobb mert sokkal gyorsabb, eloszlik rajta a sok szint. Gond egy szál sem. Megyek, most gyúrják (a legprofibb dolog az itteni szervezésben a gyúrás) aztán megyünk enni. 


Jóccakát

 

Jóreggelt!
Elvileg a tegnapi listáról a képet felraktam. Kettős magyar győzelemmel zártuk a napot! Jocó lett az első, Feri a második, a több meg valahol a holdban volt akkor még. Nem mondom, hogy nyom nélkül múlt volna el 5 nap, de minden oké! Ma megint új bicikli pálya lesz, már nem is tudom hányadik variáció... 
Szóval mindketten nagyon jól néznek ki, és csak ők ketten vannak akik végig is futják a maratonokat a végén.
A masszázs nagyon profi (ezt a terhet legalább levették a vállamról  ) tegnap másfél órát gyúrmászolták a futam végén, és nagyon elégedett volt velük a Feri.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr915509424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása