Beszámoló:
nehezen kezdem: beszámolok, számba veszek:
igen, 49 éves lettem! boldogság. 
aztán számolok: körök: 102.., km: 714. elég sok mindegyik.
barátok: mindenki aki ott volt. aki Kiskunság mezejét vasparipán megülte, és kik ezt segítették: BARÁTOK. köszönet érte!
még az érces hangért is: itt volt már az ideje a korszakváltásnak.
persze, de az érdem, amit az elmúlt években az ultrasportért, a versenyzőkért, a futókért, a kerekesekért, a triatlonosokért tettem, és teszek! hisz tudjátok: a cél maga az út... egy kemény, rögös úton lesz az ember példa: és a tanulók,-tanítványok dolga a győzelem, a mérce magasabbra emelése! számomra minden versenyen egy,-ohh-sok kézfogás a bizonyíték arra, hogy tudják, tudjátok, figyelik, és figyeljétek: a léc magas, megfelelni nem könnyű, és nem kötelező. én igyekszem, és igyekeztem mindíg is megfelelni az amatőr sport írott, és íratlan szabályainak. ezért tartok itt, és ezért haladok is így tovább.FAIR PLAY.

 3.

Photo: Szonyi Feri

képek

és hajrá, és hajrá Magyarország! 
és hajrá Italia: 30 days 30x iron szept 08. decaironitaly.

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr565494957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása