Egy kis összeállítás

2012.06.27. 10:06

A csapat most Washingtonban pihenget, Feri elmondása szerint már jól van, a különleges kerékpárnak köszönhetően lába izomzata nem 'fogyott le', már sikerült is regenerálódnia.

Vasárnap éjfélkor landol Ferihegyen.

Addigis ezzel a kis videóval próbáljuk átérezni a 3000 mérföldet:

Friss sorok:

hát sikeresen teljesítettem ezt a kemény versenyt is! fogadalmamnak megfelelően, igyekeztem a legtudatosabban haladni, és átélni a verseny minden percét teljes szellemi frissességben.persze azért nem lehet, lehetett minden tökéletes. a segítők kezdeti lelkesedése nem hagyott alább, legtöbbször tökéletes volt az együttműködés. az időjárásra sem lehetett igazán panasz,persze a szinte állandó szelet nehéz lesz elfelejteni. de mindenért kárpótolt a teljesítés öröme, az átélt élmények sokasága. és persze a kezdeti stringbike-élmény is lassan feloldódott. a műszaki gondok tényleg minimálisak voltak,és könnyen orvosolhatóak. lassan visszaáll a szervezetem a normális kerékvágásba, és városlátogatásokkal ütjük el az időt. vasárnap érkezem. pusszantom a családot, ismerősöket, barátokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr594614162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pobeda 2012.06.27. 17:12:40

Tetszett a videó, remélem lesz még. :)
Persze nagy gratulációm!
süti beállítások módosítása