Le Mans közvetítés

2011.08.20. 22:45

22.44.
Délután 3 órakor indult a verseny. Jelenleg összesítettben a 215.helyen van, egyéniben ha jól értelmezzük a kiírásokat, akkor jelenleg a 4. helyen áll .
Az eredmények egyben láthatóak, egy táblázatban az egyéni és a csapatos indulók...Sok a csapat!
Ide kattintva látszik a táblázat, a Racemachine nevű versenyzőt kell nézni.
Elvileg a 4. most az összesített 4., a 4 DSH kód és az adatok erre utalnak.

Képek sajnos nincsenek.

Hajrá fiúk!

7.09.
Már jól széthúzódott a mezőny, a körszámláló, amit látunk, hajnali 3-kor megállt, ekkor apu összesítettben a 202., egyéniben már a 2. !
Ekkor 90. körét tolta, és a férfi egyéni első helyezettje 1 azaz egy körrel van előtte!
Körpályán versenyeznek, ez az egy kör ez bő 4 km-t jelent. 376,6 km volt hajnali3-kor a fenekekben. Apu pontos köridejei itt látszanak, szép egyenletesen teker.

Reméljük hamarosan feléled az a mutató, és látunk pontosabb eredményeket is!

Délután 3-ig még bármi történhet!

Hajrá fiúk!

10.00
Végre ismét megindultak az adatok, összesítettben a 226., egyéniben a második!
590 km van a lábaiban, 19 óra tekerés után, 141 köre van. Az első helyezett továbbra is egy körrel van előtte! Még 5 órát kell izgulnunk!
A részidők itt láthatóak, itt pedig azt látjuk, milyen egyenletes 7-8 perces köröket ró.
Káldy Attila a 9. helyen teker.
 

15.49

Még mindig nem tudunk biztosat, mert a vége előtt egy órával bekrepált a számláló, amit mi látunk, de amit hallottunk, az az, hogy a 4. vagy az 5. lett, megdöntve Káldy Attila rekordját. 740 km-t hallottunk, még nem erősítették meg.

Gratulálunk minden célbaérkezőnek!

Másnap:

Apu 4. lett, de kiderült, hogy miért nem frissült a táblázat: villám csapott a mérőszerkezetbe. Így sajnos az eredmények sem hivatalosak...
Ráadásul hazafele is kalandos útjuk volt, a mikrobusz, amivel utaztak, Bécs mellett egyszercsak megállt az autópályán, se kép-se hang, úgyhogy hajnalban autómentő és különítmény ment értük...

Nem semmi befejezése volt ez a versenynek..
Ám még közel sincs vége, augusztus 26-tól Svájc lesz a célkeresztben.
Visszavárunk mindenkit szurkolni!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr863167740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FeRita 2011.08.21. 09:10:33

Reggel ahogy felkeltünk és ránéztünk az eredményre, láttuk hogy Feri kezd bemelegedni. Azt nem tudjuk mi lesz amikor Ő lesz az első az egyéniben, kit fog akkor üldözni, melyik csapatot fogja megelőzni egyéniként, hisz már így is jó pár csapatot maga mögé utasított. Ideje lesz az állóképességi sportot szervezőknek valami újat kitalálni mert úgy vesszük észre hogy Feri ahol rajthoz áll, más nem férhet a dobogó közelébe, ideje lenne egyszer és mindenkor megtanulni minden kételkedőnek, hogy az általa nyújtott teljesítmények felülmúlhatatlanok. Nyugodtan lehet próbálkozni, de Ő újra feláll és megmutatja hogy még mindig mire képes. Jó lenne ha nem húzgálnák az oroszlán bajuszát mert a vadonban Ő A KIRÁLY, mert Ő megteheti, meg tudja tenni és meg is teszi!!!
Hajrá FERI nincs sok hátra, mutasd meg nekik!

Leányfalui triatlon csapata drukkol Neked

Töltésiék 2011.08.21. 19:16:13

Feri 4-5-6 helyezés is,pontozott helyek.Nagyon szépen teljesitettél,csak gratulálni tudunk!!!!
süti beállítások módosítása