Földreszállás videó

2010.12.08. 18:46

Ide kattintva láthatjuk a földreszállást követő ünneplés videóját a Hunrun jóvoltából.
Az első 14 percben Breuer-Orbán Károly mesél apuval kapcsolatos élményeiről, illetve a 2009-2010-es évről. Ezután 3,5 perc feszült várakozás, majd 17.30-tól a megérkezés:)
Az interjúk kb a felétől hallhatók.


Illetve itt egy origo interjú, melyből a kedvenc mondatom:

"Nemrég egy kissrác odajött hozzám, és megkérdezte, hogy 'bácsi, te mennyit futsz?' Azt válaszoltam neki, hogy 'amennyit akarok'. Azóta ez nagyon sokszor eszembe jut. Jó érzés, hogy annyit futok, amennyit akarok."

Köszönjük mindenkinek, aki eljött, aki nézte a közvetítést, és azoknak is, akik drukkoltak otthonról, a munkából. Hazaért a bajnok, így lassan átveszi tőlem a klaviatúrát:) 

UI:Továbbra is él a vendégkönyv,ahol regisztráció nélkül üzenetet lehet hagyni apunak.

A bejegyzés trackback címe:

https://racemachine.blog.hu/api/trackback/id/tr852502608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ainariel 2010.12.09. 19:04:50

Az m1 videótárában a mai 12:20-as sporthírekben olyan 6:30 magasságában megnézhető a rövid összeállítás a hazaérkezésről. Azt is mondták, hogy Feri vasárnap délben a Sporthét vendége lesz.
süti beállítások módosítása